Over ons

Bi'Force vzw

Als leerkracht Lo met specialisatie dans en turnen gaf Bianca De Cock in de vrije tijd les aan volwassenen op verschillende locaties. Op vraag van haar dochter Maaike startte zij haar eigen dansgroepje en ging in 2001 aan de slag met 2 leeftijdsgroepen. Al snel breidde dansgroep Bi'Force uit.

In 2005 startte Bianca een 2e identieke dansgroep in Dilbeek waar zij toen woonde en werkte als dansdocent in Regina Caeli.

Dit spannende en boeiende avontuur van 2 scholen, 2 dansgroepen en 2 kinderen met o.a. 17u dansles/week heeft zij 3 jaar lang kunnen volhouden. Kwaliteit is steeds prioritair geweest, daarom koos ze er voor om Bi'Force Moorsel verder uit te bouwen. De eerste hulpjuf bij de kleuters diende zich aan. Beetje bij beetje werd de fakkel doorgegeven aan lesgevers die door Bianca werden begeleid. Vanaf september 2011 hield Bianca zich nog uitsluitend bezig met de gehele organisatie van dansgroep Bi'Force en werd er steeds extern naar een docent gezocht voor de oudere groepen.

Bi'Force team

Het Bi'Force team zijn spontane, creatieve en bekwame dansers die gemotiveerd zijn om zelf voor de groep te staan.  De interne lesgevers (dansers opgeleid door Bi'Force) worden jong geselecteerd en worden verder begeleid en opgevolgd als lesgever. Dit is een doorgroeimogelijkheid die elke danser zeker voor ogen moet houden.

 

 

 

 

Bi-Force VZW 2015

Copyright � 2014-2015. All Rights Reserved.